Köpvillkor

 

Hos Tildasmamma är alla beställningar välkomna, stora som små! Du måste dock vara över 18år när du handlar.

 

Orderbekräftelse:

 

När din order färdigställs kommer du att automatiskt få en bekräftelse via din mail som du angav vid din beställning. Får du ingen kontakta mig så ordnar jag det.

 

Betalning:

 

Priser som anges är i svenska kronor och inkluderar moms 25%.

 

Du kan för närvarnade välja mellan två olika betalningssätt.

 

Förskottsbetalning: När din betalnings syns på bankgirot packas och sänds dina varor. Varor läggs undan i 8 dagar och därefter makuleras orden om inbetalningen inte har genomförts. Glöm inte att skriva order numret på din inbetalning.

 

Inbetalningen görs till BG: 322-8194

 

Faktura:I samarbete med Karna AB kan du välja att betala mot faktura snabb och enkelt gäller endast inom Sverige. Klarnas betalningsvillkor är 14 dagar netto och sker till Klarna AB enligt fakturan som följer med i paketet med varor.Det tillkommer en expeditonsavgift på 39kronor.Leveranssätt:

 

Med posten skickar jag de mindre paketen, de som väger max 2kg. Om ditt paket räknas som skrymmande tillkommer det en avgift på 12kr. Skrymmande pris gäller för försändelser med större tjocklek/diameter än 30mm eller större kortsida än 250mm. 

Över 2kg använder jag schenker, de bestämmer var du kan hämta ditt paket. Om du upptäcker att ditt paket har nån typ av transportskada ska detta omedelbart anmälas till utlämningsstället.

 

Fraktkostnad:

 

Fraktfritt: hämta dina varor själv 0kronor

Du kan välja att hämta dina varor i Skellefteå. Ring eller maila mig så kommer vi överrens om tid och datum.

Fraktkostnaden baseras på paketets storlek och vikt. Vid efterkrav tillkommer det en avgift på 50kr inkl moms. Även en avgift för drivmedelstillägg på 21,98%.

 

Öppetköp:

 

Du har full rätt att byta färg, produkt, även ångra ditt köp inom 14 dagar. Skicka ett mail till oss med ordernummer och vilken vara det gäller. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Vi kräver att vara returneras oanvänd och i orginalförpackning. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan sänder vi ett utbetalningskort på varuvärdet, alternativt sätter in summan på ditt konto. Om du önskar byta din produkt står du själv för frakten.

 

Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

 

 

 


PRODUKTER
NYHETER


ÖVRIGT
Hem
Om mig
Min blogg

SÖK PRODUKT

Betala enkelt och säkert!Meny
Varukorg Till Kassan Min blogg Villkor Tillbaka till startsidan Tillbaka till startsidan Om mig Kunduppgifter